Back to Berichten
bedrukt pepermunt candy print factory

Bedrukt Pepermunt voor medewerkers

In tijden van crisis is het fijn om alle werknemers een hart onder de riem te steken, denk bijvoorbeeld aan bedrukt pepermunt voor medewerkers! Zo ook het bedrijf Waste Vision. Zij bedenken oplossingen voor circulaire samenlevingen. In heel Europa ondersteunt Waste Vision overheden en bedrijven bij afvalinzameling en alles wat daarmee te maken heeft. Nu de Corona crisis in volle gang is, heeft Waste Vision nog steeds flink wat werk te verzetten.

Bedrukt Pepermunt met eigen opdruk

Stay Safe! Bedrukte pepermuntjes

Het motto van deze Corona Crisis is: Stay Safe. Het bedrukt pepermunt voor medewerkers werd gemaakt met precies deze opdruk. Een duidelijke boodschap die ook laat weten dat ze om hun medewerkers geven, vandaar ook de bijgevoegde ‘bedankt’. Een belangrijke boodschap op een lekkere snack. Het bedrukte snoepgoed zorgt voor een gewaardeerd gevoel bij de ontvanger. Daarnaast is een eetbare traktatie altijd fijn om te krijgen. 

bedrukt pepermunt met logo

Bedrukt Snoepgoed verpakt

Omdat het in dit geval ging om een grote hoeveelheid pepermunt, is deze verpakt in een transparant zakje. Als afsluiting hiervan was een strikje een passende keuze. De blauwe bedrukking van de pepermuntjes gaf meteen de boodschap weer! De Candy Print Factory bedrukt haar snoepgoed met eetbare inkt door middel van een snoepprinter. Dit werkt snel en hygiënisch. Hierdoor hebben we een bestelling in een mum van een tijd gereed voor verzending.

Het leuke aan dit snoepgoed is dat het in verschillende maten besteld kan worden. Mocht een grotere bedrukking passen bij de gelegenheid? Kies dan voor de grote pepermunt, deze heeft een diameter van 28 millimeter en is daardoor met meer informatie te bedrukken. Uiteraard in full colour!

Bent u nu ook geïnteresseerd in ons bedrukte snoepgoed en wilt u weten wat de kosten zijn voor een grote hoeveelheid? Wij leveren een offerte bedrukt snoepgoed op maat, ook wanneer u bijvoorbeeld de snoepsoorten ingepakt zou willen hebben. Er is veel mogelijk! Liever eerst even telefonisch contact? Bekijk onze contact pagina Candy Print Factory voor meer informatie.

Back to Berichten