Contact

Adres Candy Print Factory

Zonnebaan 34
3542 EE Utrecht
Tel: +31 (0)30 2611076
Email: [email protected]

KvK nummer: 30185047
BTW nummer: 820607514B01

Openingstijden: Ma t/m vrij 08:30 – 17:00
Omdat ons hoofdkantoor gecombineerd is met het productiebedrijf, kan langskomen alleen op afspraak.

Contact

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

Routebeschrijving

Met de auto:
Vanaf A2, A12, A27 en A28 (Den Bosch, Arnhem, Gorinchem, Hilversum en Amersfoort):

Neem/volg de A27 richting Hilversum/Almere, komt u uit Hilversum/Almere volg dan de A27 naar Utrecht/Breda. Neem vervolgens afslag Maarssen, aan uw rechterhand ziet u Tuincentrum Overvecht. Houdt dan rechts aan.

U bevindt zich dan op de N230. Ga verder op de N230 richting Maarsen Ga alsmaar rechtdoor over de 2 rotondes en over het kanaal. Neem dan afslag Maarssen-Broek richting Ruimteweg. Ga met de bocht mee rechtsaf naar de Ruimteweg. Bij de stoplichten rechtdoor voorbij de benzinepomp. Volgende stoplichten linksaf naar de Lageweidseslag. Daarna de tweede straat rechts, de Savannahweg. Sla op de T-splitsing rechts af, verder op de Savannahweg. Deze gaat over in de Zonnebaan. Vervolgens de tweede straat rechts afslaan, de Zonnebaan. Het pand recht voor u is nummer 34.

Vanaf A12 (Den Haag/Rotterdam):
Neem bij knooppunt Oudenrijn de A2 richting Amsterdam, neem afslag Maarssen richting Parkwijk/Het Zand Volg de borden naar Lage Weide / Centrum Sla rechtsaf bij Lageweide viaduct. Sla linksaf bij Atoomweg. Sla linksaf Savannahweg. Sla op de T-splitsing rechts af, verder op de Savannahweg. Deze gaat over in de Zonnebaan. Vervolgens de tweede straat rechts afslaan, de Zonnebaan. Het pand recht voor u is nummer 34.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Utrecht CS:
Neem de bus lijn 38 vanaf Utrecht Centraal en stap uit bij halte Savannahweg.