Back to Berichten

De 3000 voorstelling Soldaat van Oranje met heerlijke bedrukte likkoekjes

Zaterdag 30 april speelde Soldaat van oranje- de musical alweer de 3000e voorstelling in de theaterhangaar in Katwijk. Soldaat van Oranje is één van de meest populaire musicals in Nederland aller tijden. De productie ging op 30 oktober 2010 in première en wordt nu twaalf jaar later nog steeds opgevoerd. Voor deze zeer speciale editie heeft Candy Print Factory (snoepbedrukken.com) heerlijke bedrukte likkoekjes geproduceerd en geleverd.

Deze bijzondere mijlpaal werd gevierd met de aanwezige bezoekers, die ter ere van deze heuglijke voorstelling, een mooi gevuld doosje met bedrukte likkoekjes kregen. Koekjes met het logo van Soldaat van Oranje met daarbij het bijzondere getal 3000ste. Het is jammer dat de likkoekjes je uitnodigen om meteen te nuttigen, want eigenlijk horen deze jubileum koekjes natuurlijk een speciaal plekje in de kast te krijgen 😉.

Heb jij binnenkort ook iets feestelijks te vieren en wil jij een blijvende indruk achterlaten?

Neem dan eens een kijkje op snoepbedrukken.com. Een groot assortiment met verschillende soorten koekjes en snoepgoed (denk bijvoorbeeld aan heerlijke koffiekoekjes of lolly’s) die allen te personaliseren zijn. Te personaliseren met een eigen ontwerp, of maak zelf gemakkelijk en snel een ontwerp middels de ontwerp tool. Met behulp van onze handige tool, plaats je gemakkelijk & snel een eigen tekst op het gekozen snoepgoed. Een naam of datum, logo of icoontje: alles is mogelijk!  

En ook goed om nog even extra te vermelden: de koekjes en snoepjes worden bedrukt met eetbare inkt! Het bedrukte snoepgoed is te verkrijgen per kilo, maar alles is mogelijk! Voor afwijkende bestellingen, neem dan contact met ons op via [email protected] of +31 (0)30 2611076.

Back to Berichten