Back to Berichten
lekker-snoepgoed-candy-print

Lekker snoepgoed, 3 tips!

Op zoek naar lekker snoepgoed? Het is natuurlijk moeilijk om uit alle soorten snoep de lekkerste en meest toepasselijke te kiezen… Wij helpen u graag, vertellen de tip top 3 lekkerste snoepjes en waarbij u ze kunt gebruiken!

lekker-snoepgoed-koffiekoekjes

Tip 1: Bedrukte Vruchtenhartjes

De vrolijk gekleurde vruchtenhartjes staan natuurlijk voor de liefde! Gaat u toevallig trouwen of is er een ander soort liefde te vieren? Kies voor de lekkere, zoete, bedrukte vruchtenhartjes! Een eigen ontwerp maakt dit lekkere snoepgoed nóg leuker. Maar uiteraard zijn deze vrolijke snoepjes ook zakelijk in te zetten. Wanneer u een band wilt creëren met de mensen die bijvoorbeeld een beurs hebben bezocht. Een lekker snoepje in hart-formaat geeft de ontvanger een gevoel dat er om ze gegeven wordt. Gegarandeerd succes dus! Ook voor een babyshower zijn deze suikertjes geschikt. 

Tip 2: Bedrukte Ufo’s

Origineel en super vrolijk! Een Ufo ziet eruit zoals u denkt: als een ruimteschip. Extra leuk voor kinderverjaardagen of om uit te delen aan kinderen tijdens een bruiloft. Op het bolle buikje van de Ufo’s komt een ontwerp naar keuze. Is dit wat voor u? Ga dan meteen aan de slag in de online design tool en kijk wat er het leukste uit ziet. Lekkere Ufo snoepjes zijn een ware traktatie!

lekker-snoepgoed-candy-print-factory

Tip 3: Koffiekoekjes

Wie is er niet mee opgegroeid? De Café Noir is een top traktatie! Het langwerpige koekje biedt veel ruimte voor een eigen bedrukking. Daarom is het leuk om er gebruik van te maken en meerdere soorten bedrukking te proberen. Het snoepgoed is te koop per kilogram, waardoor u altijd een fijne voorraad aanschaft. Uitermate bruikbaar voor branding tijdens evenementen. Deel de koekjes uit met bijvoorbeeld een logo. Let wel op, zwart is de beste bedrukking voor deze zoete Café Noir koekjes

Zit er iets bij waar u mee aan de slag kan? Kijk vooral eens rond bij ons volledige assortiment aan lekker snoepgoed! 

Back to Berichten