Back to Berichten
snoep-met-logo

Snoep bedrukken met logo

Wilt u snoep bedrukken met logo? Dan bent u bij de Candy Print Factory aan het juiste adres! Naast het bedrukken van snoep met een (eigen) icoontje of ontwerp kunt u snoepgoed bij de Candy Print Factory ook laten bedrukken met logo. Wilt u het snoepgoed bijvoorbeeld uitdelen op een beurs of bij de receptie plaatsen? U kunt alle kanten op met het bedrukte snoepgoed. In deze blog zullen we een aantal voorbeelden van snoep met een logo toelichten. Bent u benieuwd naar het gehele assortiment? Klik dan hier!

snoep-bedrukken-met-logo-vruchtenhartjes

Bedrukte Vruchtenhartjes

Snoephartjes bedrukken met uw eigen logo. Bent u op zoek naar vruchtenhartjes met uw eigen logo om bijvoorbeeld uit te delen? De Vruchtenhartjes zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk: 22 mm en 40 mm. Deze vruchtenhartjes zijn voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Zowel zakelijk als voor bijvoorbeeld een bruiloft. Het gebruiken van een eigen ontwerp hoeft namelijk niet perse een logo te zijn. De kleine Bedrukte Vruchtenhartjes zijn te bestellen per kilo. Een kilo bevat ongeveer 370 Vruchtenhartjes. Bij de grote Vruchtenhartjes zijn dit er 125. De Vruchtenhartjes zijn verkrijgbaar in een standaard mix van roze, oranje, witte en gele hartjes. Het snoep bedrukken met logo of eigen ontwerp maakt het snoepgoed een stuk persoonlijker en uniek. Wanneer u de afbeelding toevoegt in de online ontwerp tool ziet u links op het scherm meteen hoe het eruit komt te zien. Met deze vrolijke bedrukte snoephartjes verrast u gegarandeerd de ontvangers.

Bedrukte Pepermuntjes

Ook Pepermunt kunt u bedrukken met een eigen ontwerp of logo. Leuk om uit te delen tijdens iedere denkbare gelegenheid. Ook de pepermuntjes zijn verkrijgbaar in het klein en groot. De afmetingen zijn: 22 en 28 mm. De kleine bedrukte pepermuntjes zijn per kilo te bestellen. Een kilo bevat uit ongeveer 370 pepermuntjes. Bij grote pepermuntjes zijn dit er 205. Of het nu gaat om een huwelijk, geboorte of zakelijk evenement: bedrukt snoepgoed wordt door iedereen gewaardeerd. Door aan de rechter kant van de pagina uw afbeelding toe te voegen, ziet u in de afbeelding links het ontwerp veranderen. Zo ziet u meteen hoe het er uit komt te zien. Het snoep bedrukken met logo is een aanwinst voor uw (feestelijke) gelegenheid.

Tip: bij het gebruik van de tool: wilt u een eigen afbeelding uploaden? Let er dan op dat de kleur wit niet door ons gedrukt kan worden. Bij interesse in een grotere hoeveelheid snoepgoed, vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Back to Berichten