Back to Berichten
snoepjes-bedrukken-candy-print-factory

Snoepjes bedrukken voor elke gelegenheid!

Wilt u snoepjes bedrukken voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij de Candy Print Factory aan het juiste adres! Hier kunt u snoep bedrukken met een icoontje, logo of eigen ontwerp. Wij van Candy Print Factory maken op een professionele en vooral hygiënische manier het snoepgoed voor u klaar. Niet alleen is dit snoepgoed een feest om uit te delen, maar ook om te ontvangen. Het assortiment bestaat uit een tal van verschillende soorten snoep. In deze blog zullen we er twee uitgebreid toelichten. Benieuwd naar het hele assortiment? Klik dan hier!

Bolle Lolly’s snoepjes bedrukken

snoepjes-bedrukken-huwelijk

Deze Bolle Lolly’s met bedrukking zijn ideaal om uit te delen. In de online design tool kunt u kiezen voor een bijpassend icoontje, of ga voor een Eigen Ontwerp. Snoepjes bedrukken kan voor elke gelegenheid. Gaat u bijvoorbeeld trouwen? Kies dan voor een leuk icoontje met champagneglazen. Voor elke gelegenheid is een ander icoontje te kiezen. Mocht u liever een Eigen Icoon toevoegen, dan kan dit ook. U ziet in de tool tegelijkertijd het ontwerp veranderen aan de linkerkant. Zo ziet u meteen hoe het snoepgoed eruit komt te zien. De Bolle Lolly’s zijn gemaakt van druivensuiker en hebben een witte kleur. Voor meer belangrijke informatie over de Bolle Lolly’s, klik hier!

likkoekjes-bedrukken-huwelijk

Likkoekjes in opvallende kleuren

De lekkere Likkoekjes komen in de kleuren roze, oranje en geel. Een vrolijk geschenk om weg te geven! Ook deze snoepjes zijn voor vrijwel alle gelegenheden beschikbaar. Denk aan uw bruiloft, geboorte van uw kind of de communie van uw kind. Deze snoepjes bedrukken kan met een Eigen Ontwerp, zoals uw logo. Of kies voor een (eigen) icoontje! De tekst op de Likkoekjes is aan te passen in de online ontwerp tool. Deel deze lekkere snoepjes uit in een grote schaal of zet ze op de balie bij uw bedrijf/werk.

Snoep bedrukken is de specialiteit van de Candy Print Factory. Wij gebruiken eetbare inkt om de producten te personaliseren. De heerlijke snoepsoorten zijn per kilogram verkrijgbaar, dus u hoeft nooit bang te zijn dat u te weinig heeft besteld. Bij grote aantallen, bij meer dan 5 kilogram, kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Back to Berichten