BEZORGING

> Verzenden jullie ook naar België?
Jazeker! Het afleveradres kunt u opgeven wanneer u, tijdens het plaatsen van een bestelling, bij de kassa aangekomen bent.

> Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Geboortebestellingen verzenden wij binnen 3 werkdagen. Bestellingen ter gelegenheid van een huwelijk of communie verzenden wij binnen 5 werkdagen.

> Hoe werkt het met de betaling van mijn bestelling en de levertijd?
Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, zult u worden doorgestuurd naar de betaalomgeving. U kunt nu meteen betalen. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, gaat de levertijd in.

> Wij hebben een bestelling sneller nodig dat de beloofde levertijd, wat nu?
Het is altijd mogelijk om te overleggen over een kortere levertijd. U kunt ons het beste even bellen. Dan zullen we de mogelijkheden bespreken.

> Hoe weet ik wanneer mijn bestelling geleverd wordt?
Wanneer wij een bestelling verzenden, ontvangt u een track & trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

> Wat gebeurt er met mijn bestelling wanneer ik niet thuis ben om het pakket aan te nemen?
Wanneer de bestelling als pakket is verstuurd, en je bent niet thuis om het in ontvangst te nemen, wordt het of bij de buren bezorgd, of het wordt de volgende werkdag opnieuw aangeboden. In beide gevallen wordt je geïnformeerd door een briefje in de brievenbus van de bezorgdienst.

> Kan ik het pakket laten bezorgen op een ander adres?
Geen probleem! Alle bestellingen kunnen naar een specifiek adres worden toegestuurd. In het bestelformulier kan het bezorgadres worden gespecificeerd.