Veelgestelde Vragen

Lees hier de veelgestelde vragen over de werkwijze van de Candy Print Factory


ALGEMEEN

> Vanaf hoeveel stuks kan ik bestellen?
De meeste producten gaan per kilogram. Indien dit anders is, zal dat expliciet worden vermeldt. U vindt dit bij de productdetails van elk product.

> Ik wil graag meerdere soorten bedrukking voor mijn snoepgoed, is dat mogelijk?
Jazeker, dit kan per kilogram worden aangepast. Wilt u dus twee soorten ontwerpen? Bestel per kilogram een ontwerp en herhaal dit voor alle ontwerpen die u in gedachte had.

BESTELLEN

> Hoe plaats ik en bestelling?
Bekijk ons assortiment en kies uw favoriet! Ga door naar de ontwerptool en personaliseer het geheel. Klaar? Klik op het winkelmandje en rondt de bestelling af nadat u ben doorgestuurd naar de kassa. Betaal de order en wij gaan produceren!

> Ik heb geen bevestigende e-mail ontvangen na het plaatsen van mijn bestelling. Wat moet ik doen?
Wanneer u binnen een uur na het plaatsen van de bestelling nog geen orderbevestiging per mail heeft ontvangen neem dan contact met ons op via [email protected] Check wel eerst de spam inbox om te zien of de bevestiging niet hierin is geplaatst.

> Kan ik een order cancelen of wijzigen?
Wanneer een bestelling gewijzigd of gecanceld moet worden, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Het cancelen van een bestelling kan alleen nog doorgevoerd worden wanneer een order nog niet in behandeling is genomen. Wanneer je vragen hebt over het bestellen bij de Candy Print Factory, kan je via de mail of telefonisch contact met ons opnemen.

> Wat is het beste moment om producten te bestellen?
Het snoepgoed is uiteraard beperkt houdbaar. Wij raden aan om uw snoepgoed uiterlijk 4 weken van tevoren te bestellen. Maar: kijk voor de houdbaarheid bij het betreffende product. De Candy Print Factory heeft maximaal 5 werkdagen nodig om een bestelling te produceren en versturen.

> Kan ik via de telefoon een order plaatsen?
Nee, je kunt niet telefonisch een order plaatsen, dit door het personaliseren in de ontwerp tool en de betaalmethode. Wel kan je telefonisch support ontvangen tijdens het plaatsen van de bestelling.

Bestelproces Candy Print Factory