Back to Berichten
goedkoop-snoep-bedrukken

Goedkoop snoep bedrukken

Bent u op zoek naar goedkoop snoep bedrukken? In deze blog zullen we de goedkoopste snoepjes van de Candy Print Factory toelichten. Het snoepgoed is te gebruiken voor verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor uw bruiloft of de geboorte van uw kind. Daarnaast is het goedkoop snoep bedrukken ook voor zakelijke doeleinden te gebruiken.

goedkoop-snoep-bedrukken

Koffiekoekjes

Heerlijke koekjes bedrukken met een volledig eigen ontwerp, een standaard icoontje of eigen icoon. De Café Noir koekjes leveren wij met een bedrukking naar keuze. Koffiekoekjes zijn bij iedereen bekend en geliefd. De online ontwerp tool kunt u gebruiken om het goedkope snoepgoed te bedrukken. De koffiekoekjes kosten €35,- per kilo. Een kilo bevat ongeveer 130 koekjes.

goedkoop-snoep-bedrukken

Pepermunt Groot

De afmeting van het Grote Pepermunt is 28 mm en het kost €38,- per kilo. Een kilo bevat ongeveer 205 Pepermuntjes. Ook het Pepermunt is geschikt voor uw bruiloft, geboorte of communie. Goedkoop snoep bedrukken geeft een persoonlijke touch aan het snoepgoed en maakt het extra leuk om uit te delen. Ook voor elke zakelijke gelegenheid zijn deze bedrukte pepermuntjes geschikt. Vul bijvoorbeeld een grote pot met pepermuntjes met hierop uw logo. In de online ontwerp tool kunt u namelijk ervoor kiezen om uw eigen ontwerp toe te voegen, te kiezen voor een standaard icoon of voor een eigen icoon. Met dit originele Pepermunt verrast u gegarandeerd de ontvangers.

Spekjes

Ook de Spekjes kosten €38,- per kilo. Een kilo bevat ongeveer 140 bedrukte Spekjes. De Bedrukte Spekjes zijn een originele verrassing op uw bruiloft of communie. Of verras uw gasten tijdens uw babyshower. U maakt de Spekjes persoonlijk door een eigen icoon of ontwerp toe te voegen aan het snoepgoed in de online ontwerp tool. De Spekjes zijn roze-geel gekleurd en worden door ons op hygiënische wijze bedrukt en verpakt.

Bestel het bedrukte snoepgoed en ontvang ze binnen 5 werkdagen. Voor een bestelling van meer dan 5 kilogram kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Back to Berichten