Back to Berichten

Snoep productie tijdens corona

Als u op een hygiënische wijze snoep wilt laten produceren tijdens corona, dan bent u bij de Candy Print Factory aan het juiste adres. In deze onzekere tijden is het fijn om er zeker van te zijn dat wanneer u iets besteld, het op een hygiënische wijze gedaan is. De Candy Print Factory zorgt ervoor dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken! Bent u geïnteresseerd in deze blog over snoep productie? Lees dan verder.

Hygiënische snoep productie

De Candy Print Factory produceert snoepgoed op een hygiënische manier. De knoppen op de machine worden elke keer schoon gemaakt. Daarnaast draagt de werknemer die het snoep bedrukt te alle tijden handschoenen en zorgt ervoor dat de afdeling schoon blijft. hygiëne en goede kwaliteit staan voorop bij de Candy Print Factory!

bedrukte spekjes, snoep productie

Spekjes

De bedrukte Spekjes van de Candy Print Factory. De Spekjes zijn perfect om te gebruiken op vele speciale gelegenheden. Denk daarbij aan geboortes, bruiloften of evenementen. De Spekjes zijn in de kleuren geel en roze en worden door ons op een hygiënische wijze bedrukt, verpakt en verstuurd. U kunt de Spekjes al vanaf 1 kilo bestellen. Een kilo Spekjes bevat ongeveer 140 stuks en de prijs per kilo is 38 euro. Snoep versturen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

bedrukte koffiekoekjes

Koffiekoekjes

Lekkere koffiekoekjes met een bedrukking naar keuze! De bedrukte koekjes met standaard icoontjes zijn een groot succes. U kunt uit verschillende standaard icoontjes kiezen, namelijk voor geboorte, huwelijk en communie. In de online ontwerp tool kunt u de koekjes gemakkelijk en snel aanpassen. Plaats bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de koekjes. De koekjes zijn te bestellen per kilo. Hierin zitten ongeveer 130 koekjes. Wilt u voor meer dan 5 kilo kopen? Neem dan contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Naast standaard icoontjes is het ook mogelijk om voor een eigen icoon of eigen ontwerp te kiezen.

Het bedrukken van snoepgoed is de specialiteit van de Candy Print Factory. We gebruiken eetbare inkt om de producten te personaliseren. Daarnaast worden de producten op een hygiënische wijze geproduceerd. U kunt het snoep in meerdere formaten laten bedrukken, daardoor kunt u meer informatie kwijt op uw bedrukte snoepgoed. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u hier onze ons gehele assortiment bekijken en de mogelijkheden te zien. Heeft u nog vragen over het product? Neem dan gerust even contact met ons op

Back to Berichten