Back to Berichten

Gepersonaliseerd snoep

Wilt u goedkoop snoep personaliseren? Dan bent u bij de Candy Print Factory aan het juiste adres! De Candy Print Factory produceert gepersonaliseerd snoep op een professionele en hygiënische manier. In deze blog leggen we u graag de mogelijkheden uit. Geïnteresseerd? Lees dan verder.

Het voordeel van snoep bedrukken bij Candy Print Factory is dat u het snoep op 3 manieren kunt bedrukken: met een eigen icoon, ontwerp of met een standaard icoon. Het snoepgoed kunt u voor elke gelegenheid gebruiken. Denk hierbij aan de opening van een nieuw pand, een bruiloft of een verjaardag.

Gepersonaliseerd snoep (spekjes)

Spekjes

De Spekjes zijn vanaf 1 kilo verkrijgbaar. Een kilo Spekjes bevat ongeveer 140 bedrukte Spekjes. De Spekjes zijn roze met geel gekleurd en worden door ons op een hygiënische wijze bedrukt, verpakt en verstuurd. Het snoepgoed is door de vrolijke kleuren leuk om uit te delen tijdens een verjaardag of geboorte. De Spekjes kosten 38 euro per kilo.

Uw eigen ontwerp kunt u gebruiken door naar het gewenste product te gaan en op het product met ”eigen ontwerp” te klikken. Vervolgens kunt u aan de rechterkant uw eigen ontwerp uploaden. U kunt gelijk zien hoe het bedrukte product eruit komt te zien door te klikken op ”preview your design”. Via de online design tool kunt u ook een persoonlijke boodschap laten bedrukken op het snoepgoed. Bijvoorbeeld uw trouwdatum of namen.

Gepersonaliseerd snoep (pepermuntjes)

Pepermuntjes

De Pepermuntjes zijn zeer populair bij de Candy Print Factory. De afmeting van de Pepermuntjes is 28 mm. Een kilo Pepermuntjes bevat ongeveer 205 Pepermuntjes. De Pepermuntjes zijn uiterst geschikt voor zakelijke gelegenheden. U kunt de Pepermuntjes uitdelen op bijvoorbeeld een congres. Ook hier kunt u een eigen ontwerp, icoon of een standaard icoontje aan de Pepermuntjes toevoegen. De Pepermuntjes kosten 38 euro per kilo.

Koffiekoekjes

De Koffiekoekjes zijn een groot succes bij de Candy Print Factory. Ze zijn perfect om voor zakelijke gelegenheden te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf erop drukken om de naamsbekendheid te verhogen. U kunt een eigen ontwerp, een standaard icoontje of een eigen icoontje te gebruiken om het koekje te personaliseren. 1 kilo Koffiekoekjes bevat ongeveer 130 koekjes en kost 35 euro.

Snoep bedrukken is de specialiteit van de Candy Print Factory. Om gepersonaliseerd snoep te produceren wordt eetbare inkt gebruikt. Het snoepgoed is te personaliseren vanaf 1 kilo. Heeft deze blog uw interesse in de producten vergroot? Bekijk dan het volledige aanbod en ontdek de mogelijkheden. Als u nog vragen heeft over het personaliseren van snoepgoed kunt u gerust even contact met ons opnemen!

Back to Berichten