Back to Berichten

Snoep versturen

Snoep versturen en bedrukken doet u bij de Candy Print Factory. Wilt u een grote hoeveelheid bedrukt snoepgoed versturen om de ontvanger te verrassen? Dat kan! Bij de Candy Print Factory kunt u al vanaf 1 kilo snoep bestellen. In deze blog vertellen we u meer over het versturen van snoep bij de Candy Print Factory.

Schuimblokken snoep versturen

Schuimblokken

De Schuimblokken, het traditionele snoepgoed. De Schuimblokken zijn verkrijgbaar in het geel en roze. U kunt het snoep gemakkelijk versturen en het kan voor veel gelegenheden gebruikt worden. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om iemand te feliciteren of om uit te delen bij een event of bruiloft. De Schuimblokken kunt u nu al vanaf 1 kilo bestellen. 1 kilo Spekjes bevat ongeveer 175 Spekjes. De prijs per kilo is 45 euro. De afmeting van de Schuimblokken zijn 3.5B x 4.5H cm.

Spekjes snoep versturen

Spekjes

De bedrukte Spekjes van de Candy Print Factory. De Spekjes zijn perfect om te gebruiken op vele speciale gelegenheden, zoals op geboortes, een huwelijk of bedrijfsfeestje. De Spekjes zijn in de kleuren geel en roze en worden door ons op een hygiënische wijze bedrukt, verpakt en verstuurd. U kunt de Spekjes op dit moment al vanaf 1 kilo bestellen. Een kilo Spekjes bevat ongeveer 140 stuks en de prijs per kilo is 38 euro. Snoep versturen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Likkoekjes versturen

Lik koekjes

De bekende Likkoekjes, wie kent ze niet? De Likkoekjes van Candy Print Factory zijn beschikbaar in de vrolijke en feestelijke kleuren geel, oranje en roze. De Likkoekjes zijn te ontwerpen met een eigen ontwerp, een eigen icoon of een standaard icoon. De standaard icoontjes zijn er voor de categorieën: geboorte, bruiloft en communie. Ze zijn perfect om voor die gelegenheden te gebruiken. Dit gepersonaliseerde snoepgoed is verkrijgbaar vanaf 1 kilo. Een kilo bevat ongeveer 200 koekjes en de afmeting van de koekjes is 4 cm.

Bovenstaand bedrukt snoepgoed is leuk om uit te delen op een grote schaal. Het geeft een feestelijk gevoel! Mocht u interesse hebben in het versturen van snoep, bedrukken van snoepgoed of wilt u meer informatie over het versturen van het bedrukte snoepgoed, neem dan gerust contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Back to Berichten