Back to Berichten
snoep-geschenken-lolly

Snoep geschenken

Wilt u snoep geschenken uitdelen? Voor bijvoorbeeld een evenement, bruiloft of geboorte. Met de lolly’s van de Candy Print Factory gaat dat zeker voor een succes zorgen. Bij de Candy Print Factory kunt u ervoor kiezen om een eigen ontwerp, eigen icoon of bestaand icoontje te gebruiken. U kunt alle kanten op met deze snoep geschenken. In deze blog zullen we twee verschillende lolly varianten toelichten.

Bolle Lolly

snoep-geschenken-bolle-lolly

De Dextrose Bolly Lolly is een leuke toevoeging aan elke gelegenheid. Gaat u bijvoorbeeld trouwen? Kies dan voor de leuke champagneglazen of trouwringen als icoontje. Of gaat uw kind zijn/haar eerst Communie vieren? Kies dan voor een sterretje of ballon. Wilt u het snoepgoed persoonlijker maken? Voeg dan een eigen icoon of ontwerp toe! In de online ontwerp tool kunt u het ontwerp gelijktijdig aanpassen. Deze Bolly Lolly’s worden per stuk verkocht. Ook erg leuk om bijvoorbeeld op een verjaardag uit te delen! De Bolly Lolly’s zijn gemaakt van druivensuiker en hebben een witte kleur.

Foto Lolly

snoep-geschenken-foto-lolly

De Foto Lolly’s zijn te bestellen in drie kleuren/smaken, namelijk: Rood/Aardbei, Geel/Banaan en Zwart/Drop. Ook deze snoep geschenken zijn volledig te personaliseren met een eigen icoon of ontwerp. Maar ook voor deze Foto Lolly’s is er keus uit standaard iconen, zoals een speentje voor bijvoorbeeld een babyshower. Of twee hartjes voor een huwelijk of geboorte, er is keuze zat! Met behulp van de online ontwerp tool kunt u tekst toevoegen. Het advies is om geen teksten kleiner dan 8 pt. te plaatsen. Ook de Foto Lolly’s worden per 1 stuk verkocht.

Mocht u interesse hebben in een grote hoeveelheid lolly’s, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor vragen over de snoep geschenken van de Candy Print Factory kunt u contact met ons opnemen. Bent u benieuwd naar het gehele assortiment? Klik dan hier

Back to Berichten