Back to Berichten
snoep-bedrukken

Snoep bedrukken

Bij de Candy Print Factory bent u voor snoep bedrukken aan het juiste adres! Snoep bedrukken met een icoontje, logo of eigen ontwerp. Wij maken het op een professionele en vooral hygiënische manier. Het is een feest om deze zoetigheden uit te delen. Het voordeel aan snoep bedrukken is dat dit voor verschillende gelegenheden kan. Denk aan een bruiloft, geboorte of juist voor een zakelijk doeleinde. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten snoep. In deze blog zullen we er twee toelichten, namelijk de Likkoekjes en Schuimblokken. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

snoep-bedrukken

Likkoekjes

Likkoekjes, wie kent ze niet? De Likkoekjes zijn beschikbaar in de vrolijke kleuren roze, oranje en geel. Een vrolijke en kleurrijke traktatie voor elke gelegenheid. De Likkoekjes zijn te ontwerpen met uw eigen ontwerp, een eigen icoon of een standaard icoon. De standaard icoontjes zijn er voor de volgende categorieën: geboorte, bruiloft en communie. Met behulp van de online ontwerp tool, plaatst u gemakkelijk en snel een eigen tekst op de Likkoekjes. Het snoepgoed is leuk om uit te delen in een grote schaal. U bestelt het snoepgoed vanaf 1 kilogram. Mocht u interesse hebben in meer dan 5 kilogram, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Schuimblokken

Naast de Likkoekjes zijn ook de Schuimblokken nostalgisch snoepgoed. De Bedrukte Schuimblokken zijn geel en roze gekleurd, waardoor ze een vrolijke toevoeging vormen aan alle gelegenheden. Kies voor een eigen icoon of voeg uw logo toe aan dit heerlijke snoepgoed. In de online ontwerp tool kunt u zien hoe het snoepgoed eruit komt te zien met de door u bewerkte aanpassingen. Ook deze gepersonaliseerde snoepjes zijn vanaf 1 kilogram te bestellen.

Snoep bedrukken is de specialiteit van de Candy Print Factory. Wij gebruiken eetbare inkt om de producten te personaliseren. Bent u geïnteresseerd? Bekijk het volledige aanbod en ontdek de mogelijkheden.

Back to Berichten