Back to Berichten
bedrukt-snoepgoed

Bedrukt snoepgoed

Het voordeel aan het bedrukt snoepgoed van de Candy Print Factory is dat deze te bestellen is in drie verschillende varianten. U kunt het bedrukt snoepgoed bestellen met een standaard icoon, eigen icoon en eigen ontwerp. In deze blog zullen we toelichten wat het verschil is tussen deze opties en hoe u dit kan gebruiken bij de Spekjes en Ufo’s. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

bedrukt-snoepgoed

Spekjes

De Spekjes zijn te bestellen per kilo, dit bevat ongeveer 140 Bedrukte Spekjes. Als u kiest voor een standaard icoontje, dan kunt u kiezen uit de door ons ontwerpen iconen. Deze zijn er voor verschillende gelegenheden, zoals geboorte, communie en bruiloft. Kies bijvoorbeeld voor hartjes op de Spekjes of voor een ballon. Dit is leuk om uit te delen tijdens de communie van uw kind. Daarnaast is het ook mogelijk om voor zakelijke gelegenheden bedrukt snoepgoed te bestellen. Kies dan voor een Eigen icoon of Eigen ontwerp. Hierbij kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw logo te bedrukken op de Spekjes. Naast uw logo is er ook ruimte voor een eigen tekst. Dit alles kunt u toevoegen in de online ontwerp tool. De Spekjes zijn roze en geel gekleurd en worden door ons op hygiënische wijze bedrukt en verpakt.

bedrukt-snoepgoed

Ufo’s

Ook bij de Ufo’s is het mogelijk om te kiezen uit een standaard icoon, eigen icoon of eigen ontwerp. De zoetzure inhoud van de Ufo’s zijn bij kinderen een groot succes, maar ook menig volwassene maakt u er blij mee! Met een standaard icoontje zoals een speentje of roosje en een eigen tekst maakt u de Ufo’s compleet. Een eigen ontwerp geeft het bedrukt snoepgoed een unieke uitstraling. Door een eigen icoon of eigen ontwerp te gebruiken maakt u het bedrukt snoepgoed een stuk persoonlijker. De Ufo’s komen in vier kleuren pasteltinten.

Bovenstaand bedrukt snoepgoed is leuk om uit te delen op een grote schaal. Het geeft een feestelijk gevoel! Mocht u interesse hebben in een groter aantal kilo’s snoepgoed, neem dan gerust contact met ons op  door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Back to Berichten