Back to Berichten
snoep-met-een-boodschap

Snoep met een boodschap

Snoep met een boodschap bestelt u bij de Candy Print Factory. Bent u op zoek naar een grote hoeveelheid snoep om uit te delen? Bij de Candy print Factory kunt u snoep al vanaf 1 stuk of per kilo bestellen. Wilt u met dit snoepgoed een belangrijke boodschap overbrengen? Dat kan! Hoe? Dat leggen we in deze blog uit. Lees verder!

Schuimblokken voor een nostalgisch gevoel

Schuimblokken zijn echt nostalgisch snoepgoed. De Bedrukte Schuimblokken zijn geel en roze gekleurd, waardoor ze een vrolijke toevoeging vormen aan alle gelegenheden. Maar hoe kunnen schuimblokken snoep met een boodschap zijn? De Schuimblokken kunnen bedrukt worden met een icoontje van ons, een eigen icoon of zelfs een eigen ontwerp. Hierdoor kunt u het snoep helemaal personaliseren. Doordat u een persoonlijke tekst kunt plaatsen kunt u een boodschap overbrengen. Dit kan voor uw huwelijk zijn met bijvoorbeeld uw trouwdatum of op zakelijk gebied met uw logo. U kunt hiermee alle kanten op. Al deze aanpassingen kunt u doorvoeren in de online design tool. Hier kunt u ook meteen zien hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Deel dit zoete snoep met boodschap uit op een grote schaal. De Schuimblokken kunt u namelijk vanaf 1 kilo bestellen en dit zijn 175 stuks.

Spekjes voor elke gelegenheid

Bedrukte Spekjes met een icoontje, eigen tekst of logo zorgen voor snoep met een boodschap. De Bedrukte Spekjes kunt u per kilogram bestellen, dit zijn 140 spekjes. In de online design tool kunt u de spekjes personaliseren. Er is keuze uit verschillende icoontjes voor op de spekjes, zoals bijvoorbeeld een speen, een ballon of trouwringen. Dit zijn icoontjes die te gebruiken zijn voor een geboorte, communie of huwelijk. U kunt ook een eigen icoon gebruiken of uw eigen logo toevoegen aan de spekjes. Persoonlijker kan niet! Al deze toepassingen zorgen ervoor dat de spekjes snoep met een boodschap zijn. De spekjes zijn roze met geel gekleurd en worden door ons op hygiënische wijze bedrukt en verpakt.

Heeft u na het lezen van deze blog interesse in bovenstaande snoepgoed? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Bent u benieuwd naar de rest van het assortiment? Klik dan hier!

Back to Berichten