Back to Berichten
pepermunt-bedrukken

Pepermunt bedrukken

Pepermunt bedrukken kan voor verschillende gelegenheden. Denk aan een babyshower, bruiloft of juist op zakelijk gebied. En dan hebben de pepermuntjes ook nog eens in verschillende maten. In deze blog zal er toegelicht worden wat u allemaal kan met het bedrukte Pepermunt van de Candy Print Factory. Lees verder!

pepermunt-bedrukken

Pepermunt Groot

Het voordeel aan Pepermunt bedrukken is dat u deze kan bedrukken met een eigen icoon, ontwerp of standaard icoon. Het leuke hieraan is dat het Pepermunt dus voor elke gelegenheid uitgedeeld kan worden. Leg de pepermuntjes bijvoorbeeld op een grote schaal en plaats deze bij de receptie in uw bedrijf. Of deel het Pepermunt uit op uw bruiloft of babyshower. Het Pepermunt van de Candy Print Factory is in het groot en klein beschikbaar. De afmeting van het grote Pepermunt is 28mm. De Grote bedrukte Pepermuntjes zijn te bestellen per kilo. Een kilo bevat ongeveer 205 Pepermuntjes. Bij het Eigen Ontwerp kunt u zelf een ontwerp toevoegen aan de Pepermuntjes, denk aan uw logo. Bij een Eigen Icoon kunt u een zelf ontworpen icoon toevoegen aan de Pepermuntjes en bij het Standaard Icoon is er keuze uit verschillende iconen, zoals een hartje.

pepermunt-bedrukken

Pepermunt Klein

Naast Groot Pepermunt is er ook Klein Pepermunt. De afmeting van het kleine Pepermunt is 22mm. Ook het Kleine Pepermunt is te bestellen per kilo. Een kilo bevat ongeveer 370 Pepermuntjes. In de online ontwerp tool kunt u aan de slag met het personaliseren van het snoepgoed. Het Pepermunt bedrukken kan op verschillende manieren. Voor uw bruiloft kunt u bijvoorbeeld uw namen plaatsen op het Pepermunt. Of voor een Babyshower of Communie kan dit het naam van het kind zijn. U kunt dus alle kanten op met deze Pepermuntjes.

Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden voor het bedrukken van snoep? Neem dan een kijkje bij het hele assortiment!

Back to Berichten