Back to Berichten
snoep-laten-bedrukken

Snoep laten bedrukken

Snoep laten bedrukken kan voor verschillende gelegenheden. Of dit nou is voor een bruiloft, geboorte of communie. Het maakt niet uit. U kunt iedereen wel blij maken met bedrukt snoepgoed. Ook op zakelijk gebied is snoep laten bedrukken een groot succes. Snoep laten bedrukken kan namelijk ook met uw logo. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Lees dan verder.

snoep-laten-bedrukken

Koffiekoekjes

Heerlijke koffiekoekjes met een bedrukking naar keuze! Bedrukte koekjes met standaard icoontjes is een groot succes. Er zijn verschillende icoontjes waaruit u kunt kiezen, namelijk voor geboorte, huwelijk en communie. Maar uiteraard zijn alle icoontjes mogelijk voor elke gelegenheid. In de online ontwerp tool past u de koekjes gemakkelijk en snel aan. Plaats bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de koekjes. De koekjes zijn te bestellen per kilo. Hierin zitten ongeveer 130 koekjes. Het is ook mogelijk om meer dan 5 kilogram te bestellen. Neem dan contact met ons op door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Naast standaard icoontjes is het ook mogelijk om voor een eigen icoon of eigen ontwerp te kiezen.

snoep-laten-bedrukken

Bolle lolly

Een Bolle Lolly bedrukken is de perfecte giveaway voor een speciale gelegenheid. Denk aan een babyshower of voor op een kinderfeestje. De lollies zijn leuk en makkelijk om uit te delen. De Bolle Lolly’s zijn gemaakt van druivensuiker, hebben een witte kleur en zijn volledig eetbaar. Ook dit snoepgoed kan bedrukt worden met een eigen icoon, standaard icoon of eigen ontwerp. Met het eigen ontwerp kan ervoor gekozen worden om uw logo toe te voegen. Dit is allemaal aan te passen in de online ontwerp tool. Dit geldt hetzelfde voor het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Zo maakt u het snoepgoed helemaal eigen.

snoep-laten-bedrukken

Schuimblokken

Gaat u liever voor nostalgisch snoepgoed? Ga dan voor de Bedrukte Schuimblokken. Deze zijn roze en geel gekleurd, waardoor ze een vrolijke toevoeging vormen aan alle gelegenheden. Een bruiloft, geboorte of communie. Het maakt niet uit. Voor een bruiloft kunt u bijvoorbeeld uw trouwdatum erop plaatsen. Deel dit zoete snoepgoed uit op een grote schaal. Iedereen zal smullen van een gepersonaliseerde snack. U kunt de Bedrukte Schuimblokken vanaf 1 kilogram bestellen. Dit zijn ongeveer 175 stuks.

Back to Berichten